Vacature commercieel support medewerker 32-40 uur

 

Wil je iedere dag een bijdrage leveren aan een schoon straatbeeld of juist gave graffiti’s beschermen in de stad?

‘Keep your city clean’ samen met ons hechte team waarbij er ruimte is voor ontwikkeling, bourgondische teamuitjes en sporten met korting.

Commercieel Support medewerker (32 – 40 uur)*

Jouw uitdaging

Als commercieel support medewerker ben je, samen met twee collega’s, verantwoordelijk voor de gehele werkvoorbereiding van alle binnenkomende opdrachten. Vanaf offerte tot en met oplevering van de opdracht bij de opdrachtgevers, inclusief de nazorg. Onze opdrachtgevers zijn verkeerskastenbouwers, overheid en gemeenten.

Je maakt hierbij gebruik van een geavanceerd CRM-systeem (BouwWorks), zodat dit voor 90% digitaal gaat. In deze binnendienstfunctie help je ook de collega’s op weg, die de opdrachten in de loods of bij verkeerspleinen in Nederland uitvoeren. Denk aan vragen over de te gebruiken verfmaterialen, kleurstelling of planning en prioritering van de projecten. Kortom, een breed takenpakket waarbij geen dag hetzelfde is.

Ons aanbod

 • Een goede werksfeer en werken in een hecht team
 • Doorgroeimogelijkheden en diverse opleidingen/cursussen
 • Bourgondische teamuitjes en op vrijdagen een heerlijke lunch waarna je met korting de extra calorieën eraf sport.
 • Salarisindicatie op basis van 40 uur: € 3.200,- – € 4.000,- bruto per maand, afhankelijk van ervaring en leeftijd.
 • 25 vakantiedagen en 7 ADV-dagen per jaar op basis van 40 uur en 8% vakantietoeslag
 • We willen je aan ons binnen voor onbepaalde tijd. We starten met een contract voor bepaalde tijd om aan elkaar te kunnen wennen. Mocht het inwerken en het gewenningsproces bevallen, dan wordt het jaarcontract binnen een jaar omgezet naar onbepaalde tijd.
 • Pensioenopbouw via Nationale Nederlanden

CAS Nederland BV is fors groeiende in Nederland en je krijgt de vrije hand om ook nieuwe ideeën of suggesties aan te dragen in het gehele proces. Durf jij deze uitdaging aan te gaan en ben je bereid om net dat stapje extra te zetten? Dan voldoe je met gemak aan de volgende persoonskenmerken:

Jouw kwaliteiten

 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau of Havo-niveau.
 • Je kunt uitstekend overweg met MS office en beheerst de Nederlandse taal.
 • Je houdt overzicht op de planning en je kunt het overzicht bewaren op de diverse werkzaamheden.
 • Bij voorkeur woon je in de regio van Venray.

 

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatie met je cv naar: tara.kempkens@manderstotaal.eu. Wil je meer informatie? Bel Tara via 0478 – 750 332.

Over ons

Wildplakken en graffiti ontsieren het straatbeeld. CAS Nederland beschermt alle denkbare ondergronden: verkeersregelkasten, openbare verlichting, elektriciteitskasten, gevels, wegen, bruggen en viaducten. Al bijna 25 jaar houden onze innovatieve coatings steden schoon en netjes. Daarnaast reinigen we ook gevels.

CAS Nederland BV is gevestigd in Venray en is onderdeel van Manders Totaal in Helmond. Naast CAS Nederland BV behoren ook Manders Totaal Vastgoedonderhoud BV en Manders Totaal Schilderwerken BV tot de groep. Meer info kun je vinden op www.manderstotaal.eu of www.casnederland.nl.

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 127 MB.