Ons verhaal

Met onze coatings beschermen wij ondergronden tegen wildplak en graffiti. Verkeersregelkasten, openbare verlichting, elektriciteitskasten, winkelcentra, tankstations, gevels, wegen, bruggen en viaducten…  CAS Nederland houdt ze schoon.

Lees onder de bedrijfsfilm ons verhaal!

Het straatbeeld mooi houden

We werken in bijna alle gevallen al vele jaren voor onze opdrachtgevers. Dat ons werk écht het verschil maakt, valt ook steeds meer op buiten de landsgrenzen. Als ik een moment moet noemen waar ik met veel genoegen op terugkijk, dan is het onze opdracht in Kopenhagen. De schakelkasten die in de Deense hoofdstad staan, zijn bijna allemaal door ons behandeld. Als je door die stad rijdt, verwonder je je regelmatig over de schoonheid ervan. Een relatief onbekende parel in Europa. Mooi dat wij onze steen mochten bijdragen aan het behoud van dat mooie straatbeeld.

Dé oplossing tegen graffiti, wildplak en stickers

Wildplakken en graffiti zijn niet voor niets verboden. Ze ontsieren het straatbeeld. Overal in Nederland worden we ingezet om wat is aangebracht te verwijderen, maar ons specialisme ligt vooral op het gebied van preventie. Dankzij onze innovatieve coatings kun je blijven spuiten en plakken, zonder enig resultaat. De ondergrond blijft zoals u die graag wilt zien: netjes. Niet voor niets worden de diensten van CAS Nederland voorgeschreven in steeds meer bestekteksten en handboeken van gemeenten, provincies, Rijkswaterstaat, energiebedrijven, grootwinkelbedrijven en aannemers. Onze aanpak werkt.

Al bijna 25 jaar beschermt, conserveert en onderhoudt CAS Nederland al die ondergronden met onze innovatieve, milieuvriendelijke coatings. Maar we doen meer. Zo hebben we veel ervaring in het aanbrengen van hydrofobeer- en impregneermiddelen en dekkende verfsystemen. En dan helpen we organisaties ook nog met schilderswerkzaamheden in de ruimste zin des woords.

CAS Nederland maakt deel uit van Manders Totaal uit Helmond, een schilders- en vastgoedonderhoudsbedrijf met meer dan tienduizend tevreden klanten. Onze prijzen zijn scherp en eerlijk, onze uitvoering snel en deskundig. Vakmanschap door mensen die pas tevreden zijn wanneer u dat bent.

Keep your city clean, samen met CAS Nederland.