Graffiti verwijderen

onlineGraffiti aangetroffen? Gebruik ons online formulier!

 

Kokend heet watertechniek

Reiniging van graffiti wordt toegepast met de kokend heet watertechniek onder gepaste druk, waardoor het in veel gevallen mogelijk is om zonder reinigingsmiddelen een gevel te reinigen. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten en is minder schadelijk voor het milieu.

Bekijk onze bedrijfsfilm over graffiti verwijderen:

(meer informatie onder de video)

Softstralen

Verontreiniging kan onder zeer geringe druk worden verwijderd door gebruik te maken van het micro-nevel-straalsysteem (softstralen).  Hierdoor zorgt CAS Nederland ervoor dat de schade aan de ondergrond tot een minimum beperkt blijft. Het straalmiddel wordt gekozen op basis van de te reinigen ondergrond. Met geringe, variabele waterhoeveelheden en luchtdruk wordt een fijne nevel voor het binden van de straalmiddelen verkregen. Er zijn geen agressieve bijwerkingen. Het praktisch droge residu kan als bouwafval afgevoerd worden. Het energieverbruik is laag.

Bij een eventuele calamiteit kunnen wij, tegen een vooraf afgesproken tarief binnen 30 uur na de melding ter plaatse zijn om het probleem op te lossen, waar ook in Nederland. Hierbij kan het gaan over eventuele racistische of andere aanstootgevende leuzen.
Om uw graffitiprobleem in zijn geheel op te lossen bieden wij u ook nog de mogelijkheid van een onderhoudsaanbieding.

Voor en na:

Graffiti-1-voor-de-reiningGraffiti-1-na-de-reining