Anti Wildplak-coating – AW 4010

De nieuwe manier om wildplakkers te ontmoedigen!

Anti Wildplak-coating - AW 4010

Anti Wildplak-coating – AW 4010

Veel verkeersregelkasten en andere oppervlakten worden illegaal volgeplakt. Hierdoor kunnen ventilatieroosters verstopt raken, met alle gevolgen van dien. Met de Anti Wildplak-coating (AW 4010, PDF) van CAS Nederland gaat u dit tegen!

Preventief beschermen

Onze Anti Wildplak-coating heeft een boomschorsstructuur, waardoor de affiches niet blijven plakken. Verkeersregel- en verlichtingskasten, prullenbakken, glasbakken, deuren en beton: ze zijn voortaan veilig voor wildplakkers.

Hoe werkt het AW 4010-systeem?

De ondergrond wordt eerst gereinigd. Stickers, graffiti en affiches worden verwijderd. Het aanbrengen van de coating is specialistisch werk en dit wordt alleen gedaan door deskundig en opgeleid personeel. Het systeem kan in vrijwel elke RAL-kleur worden opgeleverd. Omdat het Anti Wildplak-systeem van CAS afgewerkt wordt met een duurzame polyurethaan-lak, is verwijdering van graffiti eenvoudig en daardoor kostenbesparend.

Voordelen:

  • Ontmoedigt wildplakkers
  • Minder vandalismegevoelig
  • Minder ergernis bij monteurs
  • Een mooi straatbeeld is goed voor de economische uitstraling
  • De coating is milieuvriendelijk, door het ontbreken van oplosmiddelen
  • Kostenbesparend: graffiti is eenvoudig te verwijderen
  • 5 jaar garantie op de kleurcoating na de behandeling
  • 15 jaar garantie op de hechting van de structuurlaag

Aanvulling: AW 4090

AW 4090

AW 4090

CAS Nederland biedt als aanvulling AW 4090 (PDF). Deze structuur oogt vriendelijker dan de normale AW 4010, door de fijne structuur en de strakke afwerking. Daarom is AW 4090 de ideale oplossing voor winkelgebieden en binnensteden!

Dankzij aanvullende unieke eigenschappen is met deze coating graffiti nog beter te verwijderen dan bij het AW 4010-systeem.

AW 4010 in de praktijk

Anti Wildplak-coating - AW 4010
Anti Wildplak-coating – AW 4010


Anti Wildplak-coating – AW 4010


Anti Wildplak-coating – AW 4010