Gevelreiniging


CAS Nederland kan elk oppervlak volgens elke mogelijke methode reinigen; denk bijvoorbeeld aan hogedrukreiniging, stoomcleaning, zandstralen met diverse systemen en reinigen door spoeling. U kunt bij ons terecht met iedere uitdaging; wij zorgen voor een oplossing.

Stoomcleanen

Gevelreining-1Stoomcleanen is de meest simpele oplossing, geschikt voor lichte vervuiling als mos, algen en klimop. Water wordt verhit tot 145 ºC en onder hoge druk (max. 300 bar) tegen de gevel gespoten. Door de combinatie van druk en warmte laat lichte vervuiling los. Vervolgens spoelen we het opgeloste vuil weg.

Chemisch reinigen

Bij chemische reiniging gebruiken we stoom in combinatie met een reinigingsmiddel. Hierdoor is het mogelijk om matige vervuiling te verwijderen, zoals verfresten, graffiti, lichte roetaanslag of esthetische vervuilingen.

Hogedrukreiniging

Hogedrukreiniging: door water onder hoge druk te spuiten wordt de vervuiling effectief verwijderd. Deze druk kan worden aangepast aan elke ondergrond. Daarnaast is ook de temperatuur van het water voor iedere ondergrond apart af te stellen, tot een maximum van 110 graden Celsius. Ook is het mogelijk om met hoge druk graffiti te verwijderen. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van de kokend heet watertechniek. Dit wordt toegepast onder gepaste druk, waardoor het in veel gevallen mogelijk is om zonder reinigingsmiddelen een gevel te reinigen of graffiti te verwijderen. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten en is minder schadelijk voor het milieu.

Softstralen
Gevelreining-2

Verontreiniging kan onder zeer geringe druk worden verwijderd door gebruik te maken van het micro-nevel-straalsysteem (softstralen). Hierdoor zorgt CAS Nederland ervoor dat de schade aan de ondergrond tot een minimum beperkt blijft. Het straalmiddel wordt gekozen op basis van de te reinigen ondergrond. Met geringe, variabele waterhoeveelheden en luchtdruk wordt een fijne nevel voor het binden van de straalmiddelen verkregen. Er zijn geen agressieve bijwerkingen. Het praktisch droge residu kan als bouwafval afgevoerd worden. Het energieverbruik is laag.

Door te hydrofoberen na het reinigen, is het mogelijk uw gevel langer schoon te houden. Hydrofoberen  zorgt ervoor dat de gevel bestand wordt tegen vochtindringing van buitenaf, terwijl het vocht dat zich in de gevel bevindt wel naar buiten kan treden.

Voor en na:

Gevelreiniging-voor-de-reinigingGevelreiniging-na-de-reiniging