Specialismen

Wij vertellen u graag meer over onze specialiteiten;

Anti Sticker-coating (AS 2010)

De Anti Sticker-coating van CAS Nederland heeft een fijne structuur, waardoor stickers niet zullen hechten. Dé ideale oplossing voor kleinere objecten in de openbare omgeving. Onze specialisten hoeven alleen maar eenmalig de AS 2010-coating aan te brengen;een onderhoudscontract is niet nodig. Stickers zullen niet meer hechten.

Anti Wildplak-coating (AW 4010)

Veel verkeersregelkasten en andere oppervlakten worden illegaal volgeplakt. Hierdoor kunnen ventilatieroosters verstopt raken, met alle gevolgen van dien. Met de Anti Wildplak-coating van CAS Nederland gaat u dit tegen!

Anti Graffiti-coating (Nu-Guard AG)

Met onze coatings beschermen wij oppervlakken tegen ontsierende graffiti. Verkeersregelkasten, openbare verlichting, elektriciteitskasten, winkelcentra, tankstations, gevels, wegen, bruggen en viaducten. CAS Nederland houdt ze schoon. Bij het beschermen en onderhouden werkt CAS Nederland met diverse systemen. Wij zijn hierin niet product gebonden.

Anti Graffiti-coating Nu-Guard AG (PDF)
Anti Graffiti-coating ETS 1K kleur- en glanshersteller (PDF)

Betonconservering

CAS Nederland biedt betonbescherming. Conservering kan betonschade door scheurvorming, afbrokkeling en lekkages voorkomen.

Gevelreiniging

CAS Nederland kan elk oppervlak volgens elke mogelijke methode reinigen; denk bijvoorbeeld aan hogedrukreiniging, stoomcleaning, zandstralen met diverse systemen en reinigen door spoeling. U kunt bij ons terecht met iedere uitdaging; wij zorgen voor een oplossing.

Graffiti verwijderen

Reiniging van graffiti wordt toegepast met de kokend heet watertechniek onder gepaste druk, waardoor het in veel gevallen mogelijk is om zonder reinigingsmiddelen een gevel te reinigen. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten en is minder schadelijk voor het milieu.

Hydrofoberen en impregneren

Hydrofoberen is het beschermen van poreuze ondergronden tegen vochtindringing, waardoor aanhechting van vuil, alg- en mosaangroei wordt verminderd. Ook vermindert/voorkomt een gehydrofobeerde ondergrond vorstschade, zoutuitbloeingen en kalkuitbloeingen. De ondergrond blijft altijd dampdoorlaatbaar!

CAS Nederland is gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

 • Graffitibestrijding van beschermende en niet-beschermende ondergronden
 • Advies over hoe en waarmee objecten beschermd kunnen worden tegen vandalisme
 • Het conserveren en onderhouden van kunstwerken (bruggen, viaducten, et cetera)
 • Het onderhouden van behandelde ondergronden met een onderhoudscontract
 • Het instrueren/begeleiden van onderhoudsdiensten bij het onderhouden van beschermende ondergronden
 • Het verrichten van alle denkbare schilderwerkzaamheden
 • Het aanbrengen van Anti Wildplak-coatings (AW 4010 en AW 4090), Anti Sticker-coatings (AS 2010) en Anti Graffiti-coatings (Nu-Guard AG) op diverse ondergronden
 • Het reinigen van gevels
 • Het hydrofoberen/impregneren van gevels en kunstwerken
 • Preventief beschermen
 • We hanteren een 30-uurs calamiteitenservice; denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van aanstootgevende leuzen